Nobelfest: Her er kong Carl Gustaf og dronning Silvias menu
Søndag var det blevet tid til den traditionelle middag på det svenske kongeslot for årets nobelprismodtagere.
Kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip, prinsesse Sofia, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill bød gæsterne velkomne i det såkaldte Vita Havet, mens den fornemme middag blev indtaget i Karl XI's galleri.
Ifølge det svenske kongehus' hjemmeside var menuen således:
Til forret svampetimbale med syltede tragtkantareller, vintersalat og sort trøffelskum. Derefter fulgte stegt pighvarfilet med ovnbagt østers, broccoli, blomkål og østerssmørsovs.
SE BILLEDERNE: De svenske kongelige i flotte kjoler til årets Nobel-fest
Hovedretten var rådyr fra den kongelige jagt med ristede jordskokker, glaserede skorzonerødder, spinat vendt i koldpresset rapsolie og cremet grøn pebersauce. Til dessert kunne selskabet nyde marengs med vaniljeis, karamelchokoladeis og sauce af hvid chokolade smagt til med Baileys.