15. mar. 2016
Af Lene Skriver Bak
Dronning Margrethe holder bal: Det skal de spise
Riddersalen på Christiansborg.
Foto: Lars H. Laursen
Gæsterne til dronning Margrethes aftenselskab for kunst og kultur har fornøjelsen af tre retter og lækre vine.
Når dronning Margrethe byder til aftenselskab for kunst og kultur er det med treretters menu og dertilhørende vine.
De mange gæster på Christiansborg kunne efter velkomsten sætte tænderne i både torsk, oksemørbrad og fromage, inden de kaster sig ud i den smukke og traditionsrige lancier-dans.
Aftenens menu:
Brandade af saltet torsk
Marinerede rejer
Krydderurtesalat og brøndkarseolie
Oksemørbrad
Pommes macaire, ærter parisienne
Sauce bordelaise
Pomeransfromage på biscuitbund
Vine:
La Cigarelle du prince 2013, Cahors
Chateau de Cayx 2011, Cahors
Moët et Chandon, Cuvée Special M&H