Det fik de at spise: Dronning Margrethe til festlig Tivoli-middag efter premieresucces
Dronning Margrethe nød en fantastisk aften i Tivoli, da der var premiere på balletten Klods-Hans på Pantomimeteatret.
Dronning Margrethe har stået bag kostumer og scenografi, så hun er en stor del af succesen på den festlige premiereaften.
Sammen med blandt andre komponisten Phillip Faber og koreografen Tobias Praeorius og balletmester Peter Bo Bendixen var dronning Margrethe efter premieren en tur bag scenen for at hygge, og så kørte Margrethe af sted i golfvogn til en komsammen i Det Japanske Tårn i Tivoli.
Margrethe fik god mad i Tivoli
Dronning Margrethe nød sammen med de andre profiler bag Klods-Hans balletten en god middag i Det Japanske Tårn.
På menuen var artiskok med kartoffel og Amalfi citron samt hummer tom yum med blomkål, svampe og koriander.
Til dessert fik dronning Margrethe og de øvrige jordbær med pistacie, passionsfrugt og mynte.