27. jul. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

De danske OL-atleter afslører, hvilke særprægede ting de har med i kufferten hjemmefra

Viktor Axelsen, Louise Burgaard og Anders Antonsen
Viktor Axelsen, Louise Burgaard og Anders Antonsen
Foto: Kasper Wenstrup og Martin Høien
Eurosport har spurgt de danske atleter, hvad de har med i OL-kufferten, som ingen andre har med, og det er der kommet nogle sjove svar ud af.

Paris bliver også kaldt for byernes by, men det er ikke alt i den franske hovedstad, der er bedre, end hvad man kan finde derhjemme.

Det har flere af de danske atleter også måttet konstatere, og derfor har flere af dem også fyldt kufferten op med gode sager hjemmefra.

Eurosport har spurgt de danske atleter, hvad de har med i kufferten, som ingen andre har med, og det kom der nogle sjove svar ud af.

Håndboldspiller Louise Burgaard afslører, at hun har taget pålægschokolade med, mens svømmer Signe Bro har fyldt godt op med bland-selv-slik hjemmefra.

Badmintonspiller Anders Antonsen er lidt af en connaisseur hvad angår kaffe, så han har taget sit eget kaffegrej med hjemmefra, mens kollegaen Viktor Axelsen afslører, at han har såkaldte toe spacers med for at undgå at få ligtorn.

Bokser Nikolai Terteryan afslører over for Eurosport, at han går op i hudpleje og derfor har taget bodylotion med kokosduft med hjemmefra.

Læs mere om: