Sukkertoppen: Ronnie Holmen bliver også nervøs
Når TV 2 hver mandag blænder op for deres nye kagesatsning ”Sukkertoppen”, så er det chefkonditor for Odense Marcipan Ronnie Holmen, som sammen med dessertkokken Nikolaos Strangas skal bedømme kreationerne. Og han lever sig ligeså meget ind i presset, som deltagerne er under.
- Den største hæmsko for dem, der er i konkurrencen, det er jo tiden. Vi skal jo presse dem for at gøre det svært for dem, for ellers er det jo bare for nemt. Jeg er fuldstændig med på sidelinjen, når de har tredive sekunder tilbage til at lave deres ting i. Så har jeg ligeså ondt i maven og ligeså mange nerver på, for jeg håber jo, at de når det. Og jeg ved, hvordan de har det, og hvordan de føler, fortæller Ronnie Holmen.
Elsker dommerrollen
Ronnie Holmen har lidt TV-erfaring fra, da han var gæstedommer i ”Masterchef” i fem episoder, men han har absolut fået smag for at lave TV.
- Jeg synes, det er rigtig spændende. Jeg ved ikke, om det falder mig naturligt, men fagligheden gør jo, at jeg er godt rustet til det. Men man skal lige vænne sig til det her med at stå på settet, og at det er nogle lidt andre måder, man gør tingene på. Det er en meget sjov proces, fortæller han.
Foruden at lære om de TV-tekniske ting, så lærer Ronnie Holmen også nye faglige ting, da det er et helt særligt niveau, som deltagerne er på.
- Jeg synes, at niveauet er rigtig flot. Jeg bliver da også inspireret af det, som deltagerne laver i programmet. Alle vores deltagere er jo vanvittige dygtige, så noget af det, de laver er ting som jeg ikke har set før, fortæller Ronnie Holmen.