12. dec. 2014
Af af John Lautrup og Juliane Olsen
Brødrene Price: Sådan holder vi jul
Brødrene Price
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Juleaften er en fælles ting for Brødrene Price hvert andet år, og i år er det James Price og hans kone, der lægger hjem til.
Brødrene Price er netop udkommet med en bog garneret med deres bedste juleopskrifter under titlen ”Jeg glæder mig i denne tid”.
Her deler brødrene lystigt ud af deres bedste opskrifter på julemad tilsat hyggelige anekdoter om deres egne juleaftener.
Kalkun kommer på julebordet
I år kommer hyggelighederne til at foregå hjemme hos James Price og hans kone med blandt andet brødrenes svigerfamilier og sammenbragte børn som gæster.
- Det bliver det helt store udtræk. Helt vildt. Vi bliver 22 om bordet. Og det er altid sindssygt hyggeligt, siger Adam Price i et stort interview med BILLED-BLADET.
På julebordet kommer en velstegt farseret kalkun fyldt med postej, og opskriften på denne er også at finde i kogebogen.