12. sep. 2024
Af Ulrik Ulriksen, Maria Hoang

Victor Gairy Aasmul er snart klar til Vild med dans: Dette er den største udfordring

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Victor Gairy Aasmul fortæller om "Vild med dans"-træningen.
Video: Kaspar Wenstrup
Det er første gang, kajakroer Victor Gairy Aasmul er inviteret til en royal fest – og i næste uge venter der ham endnu en stor debut.

Det var en spændt – men også lidt træt – Victor Gairy Aasmul, der torsdag eftermiddag mødte op til reception for deltagere ved De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege på Fredensborg Slot.

I næste uge får han nemlig debut som nydanser i "Vild med dans", og derfor er han naturligvis i fuld gang med træningen med sin dansemakker Mille Funk.

Og selv om den 25-årige kajakroer er vant til fysisk træning, så er dansetræningen alligevel noget andet, erkender han:

– Det er tre timer om dagen. Der er en hel masse trin, der skal øves igennem, og det er lidt hårdt for hovedet at skulle lære alt det nye, men så er det heldigt, at kroppen kan holde til det, fortæller han til BILLED-BLADET om træningen.

Victor Gairy Aasmul er vant til at bruge sin krop, men den skal alligevel omkonfigureres en smule, når den står på en helt anden disciplin:

– Jeg skal lige pludselig koordinere med fødderne i stedet for resten af kroppen, og det med at få løsnet sine hofter lidt op. Det er noget, vi arbejder på, siger han med et smil.

Se hele interviewet med Victor Gairy Aasmul øverst i artiklen.

Læs mere om: