11. sep. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Niklas Landin skal opereres: Får konsekvenser

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Kaspar Wenstrup
Niklas Landin, som netop har vundet OL-guld, kan se frem til en håndboldpause som følge af en skade i knæet.

Jublen ville ingen ende tage, da de danske håndboldherrer for præcis en måned siden vandt guld ved OL i Paris.

En guldmedalje var dog ikke det eneste, som Niklas Landin tog med hjem fra Frankrig.

I en pressemeddelelse fra hans klub, Aalborg Håndbold, fremgår det, at målmanden vendte hjem fra OL med det, der blev vurderet til at være en mindre skade i knæet, der i første omgang blev behandlet som en blokade.

”Siden har det vist sig, at omfanget af skaden var større end først antaget, hvorfor det nu står klart, at en operation er nødvendig, for at få det beskadigede knæ udbedret”, skriver Aalborg Håndbold.

Selve operationen vil finde sted senere på måneden, og derefter venter der Niklas Landin en genoptræningsperiode på 6-8 uger, inden han kan vende tilbage på håndboldbanen.

- Nogen undrer sig måske over, at Niklas spillede det meste af anden halvleg i lørdagens sejr over Ribe-Esbjerg og faktum er, at han med skaden godt ville kunne spille en kamp for os i ny og næ. Det er dog ikke en gangbar løsning for hverken os eller Niklas, som vi har brug for at have på topniveau og til rådighed til alle kampe. Derfor er vi sammen også helt enige om, at en operation hurtigst muligt er eneste udvej i den nuværende situation, udtaler Jan Larsen, der er direktør i Aalborg Håndbold.

Læs mere om: