4. aug. 2024
Af Sofie Nymand

Niclas Kirkeløkke mangler sine nærmeste på lægterne: Jeg savner min kæreste

Niclas Kirkeløkke
Niclas Kirkeløkke
Foto: Kaspar Wenstrup
Den danske fløjspiller Niclas Kirkeløkke savner dem derhjemme – især kæresten, Marie.

I øjeblikket jagter de danske håndboldherrer en OL-medalje i Paris, og en af dem, som gang på gang kan ses i aktion, er Niclas Kirkeløkke.

Men selv om OL-deltagelsen er enhver atlets drøm og en oplevelse, man sjældent får igen, så er det mange dage at være væk fra familien – og i særdeleshed kæresten.

Det indrømmer Niclas Kirkeløkke, da SE og HØR møder håndboldspilleren under OL i Paris.

– Jeg savner altid min familie og kæreste, når jeg er væk så lang tid. Tiden går dog ret hurtigt med træning, taktik og kampe, så man er meget på hernede, men selvfølgelig savner jeg dem, fortæller han til SE og HØR.

Håndbold pressemøde under OL i Paris
Foto: Kaspar Wenstrup

Niclas Kirkeløkkes kæreste hedder Marie Hobitz. Og hvis dette navn lyder bekendt, så er du måske en af landets mange P3-lyttere.

Marie Hobitz er P3-vært, og dette er implicit årsagen til, at hun ikke ”bare lige” rejser til Frankrig for at følge sin håndboldmand. På hendes sociale medier kan man nemlig se, at hun er at finde på Smukfest, hvor hun er hyret ind som konferencier.

Radio-værterne Pelle Peter Jencel og Marie Hobitz set på den Gyldne Løber inden prisuddelingen P3 Guld 2023 i DR Koncerthuset i København, d. 20/10 2023.
Marie Hobitz med P3-kollegaen Pelle Peter Jencel til P3 Guld 2023.
Foto: Erling Brodersen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Men måske har Niclas Kirkeløkke alligevel noget at se frem til. Over for SE og HØR kan han afsløre, at familien måske kommer til Lille, hvis det ”går godt”.

Læs mere om: