1. aug. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Mathias Gidsel afslører intern joke på håndboldlandsholdet

Mathias Gidsel
Mathias Gidsel
Foto: Jesper Sunesen
Mathias Gidsel var i højt humør efter de danske håndboldherrers sejr over Argentina i OL-turneringen. Gidsel kom med sjov afsløring.

Danmarks og verdens bedste herrehåndboldspiller Mathias Gidsel var tæt på målrekorden på det danske landshold i Danmarks stensikre sejr på 38-27 over Argentina i OL-gruppespillet.

Gidsel scorede 13 mål, og han var kun to mål fra at tangere landstræner Nikolaj Jacobsens 26 år gamle rekord på 15 scoringer i en og samme kamp (mod Grækenland i 1998).

Mathias Gidsel var dog slet ikke på banen i de sidste 10 minutter af kampen mod Argentina, og det var der muligvis en bestemt årsag til.

Mathias Gidsel med masser af overskud

– 13 mål på 13 forsøg. Jeg er fint tilfreds, men jeg vidste jo godt, at jeg skulle skiftes ud lige inden Nikolajs målrekord, sagde Mathias Gidsel, da han mødte pressen efter sejren over Argentina.

– Det er fint, og jeg synes kun, at det er sjovt. Jeg havde ikke tænkt på rekorden, før han selv sagde det til sidst, lød det desuden fra Gidsel, som derefter kom med en afsløring om en intern joke på landsholdet.

– Vi har en intern joke på holdet om, at ingen får lov til at slå den, så længe han er landstræner, sagde Gidsel med et stort grin og hentyder til, at Jacobsen nok gerne vil beholde sin rekord lidt endnu.

Også Nikolaj Jacobsen kom forbi pressen, og han sagde, at han håber, at Gidsel snart snupper hans gamle rekord med flest scorede mål i en landskamp.

Læs mere om: