10. aug. 2024
Af Marianne Singer

Helena Elver overvældet af følelser efter OL-sejr: Opløst i tårer og uden ord

Helena Elver kort efter bronzemedaljen er hjemme.
Helena Elver kort efter bronzemedaljen er hjemme.
Foto: Thomas Coex/AFP/Ritzau Scanpix
En dybt berørt Helena Elver lod tårerne få frit løb under et interview med TV2 efter at have været med til at vinde bronze i kvindehåndbold under OL.

Er det lidt svært at forstå, at du skal have en medalje om halsen, er det overvældende? spurgte TV2 håndboldlandsholdsspilleren Helena Elver i et interview, efter at hun havde været med til at vinde bronze under OL lørdag.

- Ja, meget, lød det fra Helena Elver, der derefter ikke kunne sige mere ord, men blev overvældet af følelser og ikke kunne holde tårerne tilbage.

Hun fandt dog ordene igen og understregede, hvor glad og vildt stolt hun er på sine egne vegne og sine medspilleres på den måde holdet har genrejst sig ved dagens kamp, der var kvindelandsholdets første OL-medalje i tyve år.

Hun glædede sig til at dele de glædelige sejrsfølelser med både sine medspillere og sin kæreste, håndboldlandsholdsspilleren Emil Jakobsen.

- Både at dele det med de her piger, men jeg glæder mig også rigtig meget til at komme hjem på hotellet til Emil og give ham verdens største kram, lød det med stadig rystende stemme.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-08-10/_WEN7290---Copy---Copy.jpg
Helena Elver efter sejren over Sverige lørdag.
Foto: Kaspar Wenstrup
https://imgix.billedbladet.dk/2024-08-10/20230130_JSU7169.jpg
Helena Elver og Emil Jakobsen under WM i håndbold sidste år i Stockholm.
Foto: Jesper Sunesen

Håndboldlandsholdsspilleren Emil Jakobsen klar til at spille OL-finale med håndboldherrerne for tredje gang i træk søndag.

Læs mere om: