6. aug. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Derfor måtte Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour skynde sig hjem fra Frankrig

Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour
Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour
Foto: Jesper Sunesen
Knap nok var den individuelle dressurkonkurrence ved OL i Paris overstået, før Cathrine Laudrup-Dufour sammen med sin partner Rasmine kørte af sted med kurs mod Danmark.

Cathrine Laudrup-Dufour var søndag på det olympiske ridestadion ved Versailles på banen i den individuelle dressurkonkurrence.

Cathrine var på banen som den sidste rytter i feltet søndag eftermiddag, og efter at have været på banen kunne hun fortælle, at hun allerede få timer senere sammen med sin partner Rasmine skulle pakke alt og komme af sted fra området ved ridebanen.

Cathrine Laudrup-Dufour fik travlt

Cathrine forklarede, at alle deltagere og deres team havde fået et særligt tidsrum, der skulle benyttes til at forlade området med staldene.

For Cathrine Laudrup-Dufour, der var på banen med hesten Freestyle klokken 13.20, betød det, at hun sammen med sin partner Rasmine fik lidt travlt efter konkurrencen var overstået.

De skulle have styr på alt med udstyr og hest, så de kunne køre af sted med lastbilen klokken 18.00 på finaledagen i søndags.

Cathrine og Rasmine satte derfor søndag klokken ca. 18.00 kurs mod Danmark og deres private bondegård, hvor deres heste og små hunde ventede på dem.

Netop hestene og hundene trak så meget i Laudrup-Dufour-parret, at det nok passede dem fint at komme hurtigt hjem fra de fantastiske dage ved OL, der gav Cathrine en sølvmedalje i dressur-holdkonkurrencen og en 5. plads i den individuelle.

Læs mere om: