29. jun. 2023
Af Catja Klarskov

Caroline Wozniacki vender tilbage på grus: Ægtemandens rørende ord gav hende modet

David Lee og Caroline Wozniacki 
David Lee og Caroline Wozniacki
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Tidligere i dag kom det frem, at verdensstjerne Caroline Wozniacki genoptager sin tenniskarriere. Nu løfter hun sløret for de rørende ord, der gav hende modet.

Tidligere på dagen kom det frem, at tennisstjernen Caroline Wozniacki genoptager sin tenniskarriere, når hun senere på året spiller US Open.

Det afslører hun i et langt interview med Vogue, hvor hun ligeledes deler en rørende episode, hvor hendes ægtemand, den tidligere NBA-spiller David Lee, gav hende modet til atter at springe ud i det – til tider – hårde liv som topatlet.

– Mellem jul og nyt var David, vores børn, min mor og min far på stranden. Olivia rendte rundt og havde en fest. Jeg sad og kiggede ud over vandet, da jeg pludselig udbrød til David: "Jeg rammer den godt”, forklarer Caroline Wozniacki i interviewet med Vogue.

Tennisstjernen refererede til sit tennisspil, som hun så småt – mest for sjov – havde genoptaget efter graviditet og fødsel af parrets to børn, Olivia og James.

Oplevelsen af atter at være tilbage på grus fik Caroline Wozniacki til at drømme om at genoptage sin karriere, og til det ønske havde hendes ægtemand heldigvis en helt klar og opmuntrende holdning.

David Lee var klar i mælet, om som tidligere topatlet forstod han – nok bedre end de fleste – det danske tennistalents følelser. Siddende sammen på stranden mindede han Caroline Wozniacki om, at man kun lever én gang.

Der er givetvis en masse mellemregninger i så stor en beslutning, men Caroline Wozniacki fremhæver alligevel særligt denne episode i interviewet.

Det er tre år siden, at Caroline Wozniacki, i 2020, meldte ud, at hun indstillede karrieren for i stedet at hellige sig til den familie, hun og David Lee drømte om at skabe sammen.

Sportsparret blev gift i 2019, og få år senere, i 2021, kom parrets datter, Olivia til verden. I oktober sidste år udvidede Caroline Wozniacki og David Lee atter familien og bød lillebror James velkommen.

Du kan læse hele artiklen her.

Læs mere om: