
Vielsen og bryllupsfesten blev holdt helt privat: Her blev Bille August gift

Det var i de historiske rammer på Restaurant Lumskebugten, at Bille August og Michelle Liebetrau holdt bryllupsfest fredag den 26. september omgivet af deres nærmeste familie.
– Maden her er fremragende, så vi kunne ikke være på et bedre sted. Det er lige det rigtige sted at blive viet, fortalte Bille August til BILLED-BLADET.
På Lumskebugten fortalte restaurantchef Henrik Walbom om menuen, der blev serveret til bryllupsfrokosten efter vielsen.
– Brudeparret og deres gæster får danske fjordrejer med citron og mayo og toast og rugbrød, og så får de en oksefilet fra en gård i Jylland med nye, økologiske sensommergrøntsager og rødvinssauce. Og så pavlova til dessert med frugter og sorbet. Til kaffen har vi lavet vores hjemmelavede kokosmakroner.

Fra 1854 og i årene frem gik mange sømænd på besøg på den gamle knejpe. Siden har stedet udviklet sig til at blive et af Københavns fornemme spisesteder, og Lumskebugten har en stor skare af stamgæster, heriblandt altså Bille August.
”Lumskebugten” kan for mange virke som et spøjst navn til en eksklusiv restaurant, men der findes en særlig historie bag det.
- I bugten ud for den gamle toldbod i Fredriksstaden hersker stærke strømforhold, som danner sandbanker. Disse sandbanker er særdeles lumske, fordi de flytter sig og den, der ikke er lokalkendt, kan nemt risikere at gå på grund på disse "lumskebugter", skriver restauranten selv om deres navn.
Få alle de eksklusive detaljer om brylluppet i BILLED-BLADET, hvor du kan se endnu flere billeder fra den romantiske dag.


