Casper Christensen har solgt sin restaurant
For et års tid siden åbnede Casper Christensen restauranten Congo i indre København, og den har høstet mange gode anmeldelser.
Nu har Casper Christensen imidlertid valgt at afhænde etablissementet, fortæller han til Ekstra Bladet.
- Det er rigtigt, at vi har solgt Congo og er helt ude af stedet. Og herefter stopper min viden. For mit vedkommende er der ikke mere Congo, men jeg ved ikke, om de nye ejere har tænkt sig at køre restauranten videre som Congo, eller hvad de vil, siger Casper Christensen.
Økonomi har ikke været en del af overvejelserne bag at sælge Congo – Casper Christensen skal i stedet starte et nyt, spændende kapitel i Afrika:
- Indtægtsmæssigt har Congo været en succes. Men da der også er mange andre skibe i søen, besluttede vi os for at afhænde Congo og fokusere på natklubben Sunday og på det nye hotel, vi er ved at etablere på Zanzibar. Det er første gang, at jeg er med i noget i Afrika, så det glæder jeg mig meget til. Det bliver sikkert en udfordring. Vi regner med at åbne om et år, og klientellet på hotellet vil være det samme som på Sunday - folk på mellem 20 og 50 år, som hellere vil more sig end købe parcelhus i Vestjylland, fortæller Casper Christensen.